The Considerably Spreading Seacoast - Aouni Stays Sharp 'Til The Bottom Of The Glass.

Dags igen?

Posted Oct. 21, 2016, 11:47 p.m. By aouni Tags: Prylar

Ja det är lätt hänt att man råkar tappa sin kära iPhone och glaset går sönder, det har nog hänt dom flesta. Men istället för att skynda att köpa en ny så finns det faktiskt saker som man kan göra för att fixa den.
Man kan till exempel göra ett glasbyte bara. Det finns många bra ställen att göra det på, man kan kolla online bara på typ " iPhone glasbyte " och så får man upp ställen som är duktiga på att göra det. Det kan verkligen vara värt att skicka in den på mobilreparation så att man får tillbaka sin mobil utan att det kostar skjortan.

Bra att veta

Ja det är bra att veta det så att man inte behöver betala massor för att den har gått sönder. Det är bra att man kan reparera saker i stället för att köpa nytt så fort något går sönder. Det brukar kännas bra att kunna reparera något att man kämpar för att något istället för att ge upp på en gång.

Kommer ihåg en gång när min svärfar tappade sin nya iPhone i backen när vi vandrade och det var pågen väldigt vacker plats och hans mobil glas var helt paj, så synd. Just när han ville ta massor av vackra bilder på den plats som vi var på.
Det är som sagt väldigt lätt hänt att den glider ur händerna på och och vips så slår den i något hårt, men då är det som sagt skönt att veta att det går att fixa och göra iordning den så att det kan bli bra igen.
Jag tycker om att ha ett mobil skal också och en plats skärm så att det är lite säkrare för jag vet att jag kan vara lite slarvig och lätt tappa saker och ting så tror det är bra att jag har det.